Danske Bank har udviklet en lommepengeløsning, der gør det nemmere for forældre at give lommepenge – og lettere for børn at holde styr på pengene.

Lommepengeløsningen er designet til børn mellem 8-14 år og består af en app og et lommepengekort samt en ny funktion i den nye mobilbank til forældrene.

I lommepengeappen kan børnene følge med i, hvornår lommepengene tikker ind og se udviklingen i deres opsparing, mens forældrene kan overføre og holde øje med barnets lommepenge i den nye mobilbank. Med til løsningen hører også et lommepengekort, der giver børnene mulighed for at bruge af lommepengene.

Tal med dit barn om økonomi

Udover at fungere som værktøj til at administrere lommepengene er løsningen også tænkt som et naturligt afsæt for forældre til at tale med deres børn om penge og økonomi. 

”Som bank vil vi gerne være med til at gøre børnene økonomisk ansvarlige, så de udvikler en god økonomisk sans og senere i livet bliver i stand til at træffe sunde økonomiske beslutninger. Og her ser vi lommepenge som en god mulighed til at begynde den vigtige samtale med børn om penges værdi og betydningen af at spare op”, siger Mark Wraa-Hansen, som er chef for Danske Banks privatkunder i Danmark.

Læs mere om lommepengeløsningen

Bliv kunde

For at bruge lommepenge-appen skal du og dit barn være kunder i Danske Bank. 
Det er nemt at blive.

Bliv kunde