Har du brug for os i julen?

Gaverne skal købes, træet skal pyntes, anden skal steges. Du kan hurtigt få travlt, når julen nærmer sig. Så se her, hvilke nemme smutveje du har, hvis du vil i kontakt med os i juletiden.

Snart sænker julefreden sig, men i mange hjem er dagene op til jul nogle af de travleste på hele året. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Den enkleste løsning kan du ofte finde i din mobilbank, netbank eller på danskebank.dk. Og ellers sidder vi altid klar ved telefonen.

Her finder du de nemmeste løsninger på tre spørgsmål, som vi rigtig ofte hører på denne tid af året.

Hvis du mister dit kort

Når det går rigtigt hurtigt under julehandlen, kan du være uheldig at miste dit kort. Sker det, kan du lynhurtigt selv spærre dit kort i mobil- eller netbanken.

Sådan spærrer du dit kort

Du kan evt. bestille et nyt kort med det samme, så du kan få det så hurtigt som muligt.

Bestil nyt kort

Hold styr på saldoen

Julen er også den tid på året, hvor der ryger flest varer over diskene – og hvor mange betalingskort kommer på overarbejde. Du kan tjekke din saldo på farten i mobilbanken. Den koster ingenting og er nem at bruge.

Få mobilbank

En post du ikke kender?

Hvis du tjekker din konto og ser en betaling, du ikke kan genkende, så skal du fortælle det til os. Den enkleste mulighed er at skrive til os – se her, hvordan du gør.

Du kan altid få fat på os

Hvis du har brug for os, så er vi altid klar til at hjælpe. Også i julen. Tak for året, der gik – vi glæder os til 2022.

Har du brug for teknisk suppert?

Telefontiderne for netbank Teknisk support

Telefontiderne for District teknisk support

Åbningstider

Netbanken, mobilbank og tablet bank  er åben hele døgnet – hele julen.

Vi har glædet mange af vores medarbejdere med juleferie, men telefonerne er altid åbne på 70 123 456 hele døgnet – hele julen.

Afdelingerne holder lukket d. 24-26 december.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.