En undersøgelse lavet for Pengepriser.dk, som er et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Finans Danmark, viser, at du som studerende trygt kan vælge Danske Bank, hvis du vil spare mest muligt på renter og gebyrer. Danske Bank er nemlig placeret som den næstbilligste bank for studerende kun overgået af Lægernes Bank.

De fleste studerende betaler faktisk 0 kr. for at være kunder hos os – og prisen på de 510 kr. skyldes alene, at der i kriterierne indgår en fuldt optrukket kassekredit på 10.000 kr.

Næsten 1.500 kr. at spare i Danske Bank

Undersøgelsen viser, at du kan spare helt op til 1.473 kr. ved at vælge Danske Bank sammenlignet med den dyreste bank på listen. Og i et stramt studiebudget kan de penge have stor betydning.

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på 45 130 100
Læs mere her

Om undersøgelsen

20 banker deltager i undersøgelsen - heriblandt også Nordea, Sydbank, Jyske Bank og Arbejdernes Landsbank. Alle banker er alene målt på deres priser – og forudsætningen er, at den studerende bor alene i lejebolig, har en indkomst på mellem 75.000 og 200.000 om året samt en lønkonto med en fuldt optrukket kassekredit på 10.000 kr.. Derudover er der inkluderet en opsparingskonto, et enkelt forsikringsprodukt i banken, forskellige kort samt net- og mobilbank. 

Du kan sammenligne priser på tværs af de deltagende banker og se hvor meget, du potentielt kan spare. Læs mere her.

Har du den rette bankløsning?

Vil du vide mere om vores tilbud til studerende.

Book møde - eller ring på 45 130 100