I de fleste byer er der igen liv i gågader og storcentre - og fra mandag den 18. maj kan du også besøge din lokale Danske Bank-afdeling. Her kan du hæve og sætte penge ind, betale regninger og købe og sælge valuta, som du plejede før coronatiden. 

Vi opfordrer dig samtidig til at bruge vores pengeautomater og mobil- og netbanken mest muligt, da det fortsat er i alles interesse at begrænse fysisk kontakt.

Førsteprioritet er sikkerheden og helbredet
Kundernes og medarbejdernes sikkerhed og helbred er stadig vores førsteprioritet – og derfor er der nogle af vores rådgivere, der arbejder hjemmefra lidt endnu. De er måske selv i risikogruppen eller bor sammen med en, der er. Og der er fortsat også særlige hensyn at tage til dem, hvis børn ikke kan være i daginstitution hele dagen.

Gode muligheder for digital betjening
De seneste måneder er mange af vores kunder blevet glade for vores selvbetjeningsløsninger og onlinemøder – også selv om det ikke er noget, de har gjort før coronatiden. Faktisk har tusindvis af vores kunder i de seneste måneder vurderet onlinemøder til at være på samme høje niveau som de fysiske møder i afdelingen. Og mange har endda givet udtryk for, at de foretrækker at mødes med os online i fremtiden.

Så selvom vi nu åbner afdelingerne igen, er du meget velkommen til fortsat at bruge vores gode digitale selvbetjeningsløsninger – og til at mødes med os online eller via telefonen, hvis du vil have gode råd om din økonomi eller hjælp til fortsat at bruge vores digitale løsninger.

Prøv et onlinemøde – vi hjælper dig i gang

Er du lidt nysgerrig efter at prøve at holde et onlinemøde med os – og vil du gerne tale med os om din økonomi – så book et møde med os. Vi hjælper dig med at komme på mødet, så du føler dig tryg i hele processen og får en god oplevelse. 

Book online møde