9 ud af 10 danske boligejere vurderer, at deres boligs energimæssige stand er på niveau med eller langt over en gennemsnitlig dansk bolig. 

Tallet er fra en ny YouGov-undersøgelse foretaget for Danske Bank - og er du boligejer, kan det være mere interessant for dig og din økonomi, end det lige ved første øjekast ser ud til.   

Det er nemlig langt fra alle boligejere, der rammer plet. 

Faktisk harmonerer boligejernes vurdering dårligt med den reelle fordeling af energimærker i Danmark. For hver fjerde danske bolig ligger under middel på energimærke E og F, og oven i det skal lægges næsten 10 procent med det dårligste energimærke G.  

Det betyder, at mange boligejere risikerer at gå glip af en privatøkonomisk gevinst over tid (plus naturligvis glæden bidrage til den grønne omstilling og bo i en sund og grøn bolig). 

Men er du en så af dem?
Det kan du få svar på ved at bestille en Bolig- og energirapport og få en bygningsrådgiver på besøg i din bolig. 

Så får du helt konkrete anbefalinger og behøver ikke længere at gætte på, hvilke forbedringer, der skærer mest af varmeregningen – eller hvordan du kan kombinere dem med fx drømmen om et nyt køkken.  

Bestil en Bolig- og energirapport inkl. energimærke

Få en bygningsrådgivers vurdering af dit hus

Bestil en Bolig- og energirapport og få konkrete anbefalinger fra en Bygningsrådgiver fra OBH rådgivende ingeniører til,  hvordan du gør dine boligdrømme og energipotentiale til virkelighed.

Se priser og bestil besøg