Mange børn synes, de får for lidt lommepenge. Det synes forældrene sjovt nok ikke altid. Men det er der en nem løsning på; lad børnene deltage i Store Lommepengedag, så de selv kan tjene deres egne lommepenge.

Dagen efter Kr. Himmelfartsdag, fredag den 31. maj 2019, kan børn i alderen 8-12 år nemlig åbne en lille ’butik’, når Danske Bank i samarbejde med GoLittle afholder Store Lommepengedag.

Den sejeste købmand

Store Lommepengedag består af to dele. Første del foregår online. Når du tilmelder dit barn, får I via din e-mail tilsendt en række små videoer med tips og tricks til, hvordan dit barn kan blive den sejeste købmand.

I anden del skal den nye viden omsættes til handling ude i virkeligheden. Fredag den 31. maj 2019 kan dit barn - sammen med andre idérige børn - åbne en lille ’butik’ i tre af landets mest populære storcentre. I hvert storcenter får de helt gratis stillet et bord til rådighed, hvorfra de kan sælge deres varer – og dermed få lidt mere sul på sparegrisen eller fyldt Lommepenge-kortet op.

De tre storcentre er RO’s Torv i Roskilde, Rosengårdscentret i Odense og Storcenter Nord i Aarhus. Bor I ikke i nærheden af et af storcentrene, kan I snildt være med alligevel. Så kan dit barn blot åbne ’butik’ i nærheden af, hvor I bor. Han/hun kan selvfølgelig åbne ’butik’ alene, men det er sjovest, hvis der er flere børn, der står sammen. Det tiltrækker flere kunder, og børnene får en hyggelig dag ud af det. Så tag gerne fat i venner og familie, og sæt kryds i kalenderen den 31. maj 2019, hvis Store Lommepengedag er noget for jer.

Meld jer til allerede i dag

Er du frisk på at melde dit barn til Store Lommepengedag? Det kan du gøre helt gratis på siden lommepengedag.dk. Når du melder dit barn til at åbne sin egen butik, får du et sejt købmandskit tilsendt til barnet. Men skynd dig, pladserne i storcentrene uddeles efter ’først til mølle’-princippet, og der er ekstra fede købmandskits til de hurtige. Når I har gennemført onlineforløbet, er dit barn også automatisk med i konkurrencen om seje præmier, bl.a. gavekort til Kids Coolshop, biografbilletter samt gavekort til en tur for hele familien i enten Legoland, Tivoli, Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland.

Tilmeld

Kender du endnu ikke GoLittle?  

GoLittle er en gratis app til både iPhone og Android.

Med GoLittle kan forældre få inspiration til sjove oplevelser med deres børn. Bl.a. kan man finde de bedste børnevenlige restauranter, museer, forlystelsesparker, naturoplevelser og legepladser hjemme eller på ferien. Ligesom man altid kan se, hvad der sker af aktuelle begivenheder for børn i nærheden.

Har du brug for at tale med dit barn om lommepenge?

Få gode råd og hjælp her eller prøv vores Lommepenge app

Download app