Del

Tre tip til konfirmandens pengegaver

Mange konfirmander får tusindvis af kroner i pengegaver. Se her, hvad I kan gøre, hvis alle pengene ikke skal bruges lige med det samme.

Stor fest og nyt tøj er en fast del af de fleste konfirmationer, og oven i kommer en masse dejlige gaver. En del af gaverne er som regel penge – og ofte mange flere, end der skal brændes af på blå mandag.

Høj rente med Blå Opsparing

Blå Opsparing er en konto særligt til konfirmander, hvor renten på pengegaverne fra konfirmationen er ekstra høj det første år. I år er renten på 4 procent – og I kan indsætte op til 25.000 kr. på kontoen.

Når året er gået, kan I enten hæve pengene eller få dem flyttet  til en anden opsparingskonto, som passer til jer.

Læs mere om Blå Opsparing

Pengegaver over 25.000 kr.

Er pengegaverne større end 25.000 kr., så kan I vælge kontoen Danske Gave, hvor I har mulighed for at binde beløbet til konfirmanden er 18, 21 eller 25 år gammel.

Her kan pengegaverne enten stå og trække renter – eller I kan vælge at investere pengene og få mulighed for et højere afkast, som konfirmanden kan glæde sig over senere. Fx i sin studietid.

Læs mere om Danske Gave

Giv gaven på KontantKort

Checken er gået på pension, og der er ikke længere så mange kontanter i omløb. Men heldigvis behøver du hverken check eller kontanter for at give din konfirmand en pengegave.

KontantKort er en ny løsning, hvor du sætter pengene ind på et kort, der minder om et almindeligt betalingskort. Konfirmanden kan bruge kortet i alle danske butikker, som tager imod MasterCard – eller hæve dem i en pengeautomat.

Læs mere om KontantKort

Tillykke med konfirmationen!

Brug for et godt råd? 

Er I usikre på, hvilken løsning der passer bedst til dit barns penge? Vi hjælper gerne med gode råd og rådgivning.

Book et møde

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.