Med tanke på de klimarelaterede udfordringer, mange boligejere står overfor, har vi i Danske Bank nu flere løsninger, der kan give dig tryghed i din bolig – fra indledende rådgivning, til konkrete byggeplaner og hjælp til finansiering af energiforbedringer og klimatilpasning.

Få byggerådgivning helt fra start

Som mange andre har du måske en kælder, du gerne vil holde tør, når himlen åbner sig og vandet overvælder os. Måske er din boligs fundament fugtigt på grund af grundvandstigning? Eller måske overvejer du et omfangsdræn eller et nedsivningsanlæg til afledning af regnvand?

Vi ved dog også, at vejen fra tanke til handling kan være svær. For at få taget hul på processen med at energiforbedre eller klimatilpasse, kan du som kunde i Danske Bank derfor få en gratis, indledende samtale med en byggerådgiver fra vores samarbejdspartner OBH Rådgivende Ingeniører. Her kan du stille små og store spørgsmål til dine boligdrømme og afklare dine forbedringsmuligheder i boligen.

Du kan også få rabat på rådgivningspakker fra OBH, hvor din OBH byggerådgiver kan hjælpe med relevante godkendelser, kontrakter, tidsplaner og alt det byggetekniske, der skal til for at realisere dine planer.

Få et opkald fra en byggerådgiver

Lån med lav rente til energiforbedring og klimatilpasning

For mange er det dog ikke kun planlægningen, der kan være en stopklods. Også finansieringen af de større boligprojekter kan give hovedbrud.  
Derfor tilbyder vi nu et lån til energiforbedringer og klimatilpasning, hvor du kan finansiere dine boligprojekter til en lav rente. 
Lånet kan du blandt andet bruge, hvis du skal etablere omfangsdræn eller etablere lokal afledning af regnvand på din grund og dermed gøre dit hjem mere sikkert nu og i fremtiden.

Læs mere om vores lån til energiforbedring og klimatilpasning

Vores partnerskab med OBH Rådgivende Ingeniører og vores lån til energi- og klimatilpasning, er skabt for at gøre det let at binde en sløjfe om dine boligdrømme og træffe valg, der gavner både dig og vores fælles miljø.

Uanset om dit behov er en ny energikilde eller bedre sikring mod vand og fugt, så giver vi plads til boligdrømmene og hjælper dig med den bedste løsning til dine behov og økonomi.