Garmin Pay

Med Garmin Pay har du bogstavelig talt betaling lige ved hånden. Med et Garmin ur kan du betale i butikker over hele verden alle de steder, som tager imod kontaktløs betaling og accepterer Mastercard. Der er ingen øvre betalingsgrænse, og uret låser automatisk for betalinger, når det fjernes fra håndleddet. 

Fordi uret kun virker, når det sidder på dit håndled og er aktiveret, behøver du heller ikke en kode, når du skal betale med dit ur. Det eneste du skal gøre for at betale med dit ur, er at holde det i nærheden af kortlæseren i butikken, hvorefter betalingen bliver gennemført.

Du kan bruge alle typer af Danske Bank Mastercard i de Garmin ure, som understøtter Garmin Pay. Se modellerne her

Tillægsbetingelser for registrering af kort i Garmin Pay

 Sådan kommer du i gang

Når du er oprettet som bruger i Garmin app’en (Garmin Connect) og har synkroniseret dit ur, kan du vælge “wallet” ikonet. Nu skal du vælge en fire-cifret kode til dit Garmin ur. Denne kode skal indtastes mindst én gang i døgnet og igen, hvis du tager uret af og på. Indtast dine kortoplysninger og følg anvisningerne på skærmen. Næste skridt er at acceptere betingelserne, hvorefter du skal bekræfte tilføjelsen og aktiveringen af dit kort via den SMS, som du modtager. Nu kan du betale med dit Garmin ur.

Læs mere hos Garmin

Bestil et Mastercard til dit Garmin ur

Hvis du endnu ikke har et Mastercard, kan du bestille et nyt kort. Alle typer af Mastercard kan bruges – og du bestemmer selv, om du vil betale med debet- eller kreditfunktionen.

Mastercard Direct
Mastercard Basis
Mastercard Guld
Mastercard Platin

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.