Nyt tag, nye vinduer og et ventilationsanlæg har skabt et langt bedre indeklima for en lille familie i Odense, der også tæller datteren, Laura, på fire år. Det seneste år har de rykket rundt i huset, for at kunne energirenovere, mens de boede i villaen.

”Vores trivsel som familie herhjemme er blevet væsentligt bedre, fordi vi kommer hjem til et komfortabelt hjem, hvor vi ikke skal tænde op i brændeovnen i juni måned, fordi det er dansk sommervejr og varmen siver ud”, fortæller Camilla. 

da564ab4-10b3-4ac1-be3c-c0898943fc67


Fik gode råd om både renoveringen og det rigtige lån

For parret har det betydet meget, at huset blev energivenligt, så de ikke udledte for meget varme – og at det samtidig blev et sundt hjem med et godt indeklima. De fik gode råd om renoveringen af OBH og hjælp til det rigtige lån fra Danske Bank. Camilla og Kristian endte med at omlægge deres realkreditlån til en højere rente, og det frigav penge til både tag, vinduer, ventilationssystem og et nyt badeværelse. 

”Det bliver godt, for vi ved, at vi gør det 180 procent, når vi gør det. Og der har faktisk ikke været så mange bump på vejen, som vi havde troet. Det har været enormt godt for os at få hjælp fra OBH og Danske Bank. For det er alfa og omega, at vi har den der ro i maven i forhold til, at vi har et lån, hvor vi ved, at vi ikke kommer til at gå fra hus og hjem”, siger Camilla.

Energirenoveringen har været første prioritet. Næste step er alt det kosmetiske – vægge, gulve og lofter. Det tager parret selv løbende over det næste halve års tid.

Se vores første møde med Camilla og Kristian her:
"Det gav mening at skifte tag og vinduer på en gang"

 

Overvejer du at
energiforbedre din bolig?

Med en energiforbedring kan du gøre noget godt for din varmeregning
her og nu, for boligens værdi på lang sigt og for klimaet for altid.

Se, hvordan du kommer fra tanke til handling

Ønsker du at låne til et
energiforbedringer?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt din rådgiver