"Det gav mening at skifte tag og vinduer på en gang"

Lån til energiforbedringer

Camilla og Kristian bor i Odense og er i fuld gang med at renovere deres funkisvilla. Her gav det stor værdi at få en fagekspert med på råd, som kunne se boligens potentiale og tænke smarte besparelser ind, de ikke selv havde set. Se hvilke råd, de fik, i videoen nedenfor. 

Camilla, Kristian og deres lille datter på to år bor i hans barndomshjem – en fin funkisvilla fra 1936, der med deres egne ord kræver noget kærlighed. Men de fik først rigtigt skub i planerne om renovering, efter et besøg af Lars fra OBH Rådgivende Ingeniører. 

”Han gennemgik huset sammen med os og kom med masser af gode råd og ideer. Og det ændrede faktisk vores plan, fordi vi jo godt kunne se, at det gav mening at
skifte tag og vinduer på samme tid – og at tage begge badeværelser på en gang, fordi det ene ligger lige over det andet”, fortæller Camilla.  

 

aebaf268-ea34-499a-adbf-97d553c8bf4d


Se videoen: Slut med lappeløsninger – nu har Camilla og Kristian fået en plan for renoveringen af deres 170 m2 store funkisvilla i Odense. 


Gode tip til prioritering af energi, indeklima og bæredygtighed
Parret fik efterfølgende en rapport med en oversigt og en prioritering over de forbedringer, der giver mest værdi i forhold til vedligehold, energiforbrug, indeklima og bæredygtighed. Med planen fulgte også et prisoverslag, de kunne bruge, når de skulle hente tilbud hos håndværkerne. 

”Vi var næsten ti centimeter højere, da han gik herfra, for der var så mange små detaljer, vi ikke havde tænkt over, og han vejledte os utroligt godt. Vi har jo aldrig renoveret et hus før, så det at få fat i de rigtige fagfolk, det betyder meget for os. Så den der ro og følelsen af, at en masse drømme nu går i opfyldelse, det glæder vi os rigtig meget til”, siger Camilla.

 


Book møde


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.