Del

Bestem selv, hvordan du betaler med Mastercard

Betal nu, betal senere – eller betal lidt ad gangen. Når du bruger dit Mastercard, styrer du selv, hvordan og hvornår pengene bliver trukket fra din konto.

9F8E3C587DD50674

Et Mastercard er det mest fleksible kort, som du kan få – uanset om du har et Mastercard Basis, Guld eller Platin. Du kan nemlig vælge at betale på tre måder:

  • Få betalingen klaret nu og her
    I dagligdagen, når du f.eks. handler i supermarkedet, kan du med fordel vælge at bruge debetfunktionen. Så bliver beløbet trukket direkte fra din konto her og nu.
  • Gem regningen til senere
    Andre gange kan det være en fordel at vælge kreditfunktionen, når du betaler. Så bliver betalingerne samlet sammen for en måned ad gangen og først trukket, når det har været lønningsdag mindst én gang. Det koster ikke noget, selvom du får op til 6 ugers kredit.
  • Klip regningen i mindre bidder
    Har du en betaling på over 500 kr. – f.eks. til en ny sofa eller en ferierejse – så kan du også gå i din net- eller mobilbank og dele betalingen op i mellem 2-12 rater. Bare klik på lagkagesymbolet  ud for købet. Så kan du nemt og hurtigt se, hvad det koster i renter og afdrag at dele beløbet op på forskellige måder.

Du kan læse meget mere om de mange smarte funktioner på dit Mastercard – eller ansøge om kortet her:

Mastercard Basis
Mastercard Guld
Mastercard Platin

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.