Et Mastercard er det mest fleksible kort, som du kan få – uanset om du har et Mastercard Basis, Guld eller Platin. Du kan nemlig vælge at betale på tre måder:

  • Få betalingen klaret nu og her
    I dagligdagen, når du f.eks. handler i supermarkedet, kan du med fordel vælge at bruge debetfunktionen. Så bliver beløbet trukket direkte fra din konto her og nu.
  • Gem regningen til senere
    Andre gange kan det være en fordel at vælge kreditfunktionen, når du betaler. Så bliver betalingerne samlet sammen for en måned ad gangen og først trukket, når det har været lønningsdag mindst én gang. Det koster ikke noget, selvom du får op til 6 ugers kredit.
  • Klip regningen i mindre bidder
    Har du en betaling på over 500 kr. – f.eks. til en ny sofa eller en ferierejse – så kan du også gå i din netbank eller mobilbank og dele betalingen op i mellem 2-12 rater. I netbanken klikker du bare på lagkagesymbolet ud for købet. Har du hentet vores mobilbank, klikker du i stedet på ”Opdel dine betalinger i rater”. Så kan du nemt og hurtigt se, hvad det koster i renter og afdrag at dele beløbet op på forskellige måder.

Har du ikke et Mastercard?

Bestil et Mastercard og få alle fordelene. Du kan bestille dit nye kort allerede i dag.

Bestil kort