1. MobilePay: Send penge til hinanden – også i udlandet

Har du brug for at sende flere lommepenge til din teenager? Eller skal du selv have penge retur, fordi du har lagt ud for tapas til hele selskabet? Begge dele kan klares på et øjeblik – også på ferien. 

Download Mobilepay i App Store & Google Play 

MobilePay virker nemlig også i udlandet, når bare du sender til danske MobilePay-brugere, som har dansk telefonnummer, kort og konto.

2. Danske Mobilbank: Tjek saldoen, regn på valutaen og spær dit kort på få sekunder

Banken er nok det sidste, du tænker på, når du først sidder ved poolen – det kan vi sådan set godt forstå. Alligevel er det praktisk at have mobilbanken med, når du rejser, så du fx kan se din saldo eller tjekke, at du kan genkende de beløb, der bliver hævet. 

Får du brug for at spærre dit kort, kan du selv gøre det på fem sekunder i mobilbanken. Og hvis dit kort er væk, kan du spærre det midlertidigt, så du får ro til at kigge rejsetaskerne igennem en ekstra gang. Finder du kortet, kan det hurtigt åbnes igen.
Og skulle du blive træt af hovedregning, så har mobilbanken forresten også en valutaomregner, som lynhurtigt giver dig prisen på fx din nye sommerhat i danske kroner. 

Hent appen i App Store eller Google Play

Rigtig god sommerferie! 

Få en rejseforsikring, der dækker årets ferier

Med en rejseforsikring via Mastercard kan du og din familie tage sikkert af sted hele året. Når du har en rejseforsikring, kan du ringe og få hjælp døgnet rundt, hvis du bliver syg eller kommer til skade i udlandet. Du får adgang til den nødvendige lægehjælp på stedet, og du kan blive transporteret hjem, hvis det bliver nødvendigt.

Bestil Mastercard