Skal du på ferie i Europa, så tag altid dit blå EU-sygesikringskort med. Det sikrer dig behandling på lige fod med landets egne indbyggere. Husk at tjekke udløbsdatoen på kortet – og bestil evt. et nyt kort på borger.dk.

Det blå sygesikringskort sikrer dig til gengæld ikke sygetransport hjem til Danmark eller behandling uden for Europa. Så det er altid en god idé at supplere med en rejseforsikring.

Få en god og billig rejseforsikring

En del mennesker har allerede en rejseforsikring knyttet til deres indboforsikring. Så tjek først, om du også har det, og hvad den evt. dækker. For den billigste forsikring er naturligvis den, du allerede har betalt for.

Har du et Mastercard, kan du også have en rejseforsikring knyttet til kortet. Og hvis ikke, kan du nemt få det. Det er en god og billig forsikring, som dækker hele din husstand – og du vælger selv, om den skal dække Europa eller hele verden.

Du kan se, om du har en forsikring knyttet til dit Mastercard i net- eller mobilbank, hvis du vælger Kort og klikker på dit Mastercard i kortoversigten.

Bestil en rejseforsikring til dit Mastercard under Kort & Valuta i din netbank

Undersøg, hvad forsikringen dækker

Lige meget hvilken rejseforsikring du bruger, så husk altid at undersøge, hvad og hvor i verden forsikringen dækker, inden du tager afsted.

Det gælder ikke mindst, hvis du planlægger at dyrke ’farlig sport’ som f.eks. klatring eller faldskærmsudspring, der ikke altid er dækket. Tjek evt. også, om der er afbestillingsforsikring med i prisen, hvis du gerne vil have sådan en.

Rigtig god ferie.

Få en rejseforsikring, der dækker årets ferier

Med en rejseforsikring via Mastercard kan du og din familie tage sikkert af sted hele året. Når du har en rejseforsikring, kan du ringe og få hjælp døgnet rundt, hvis du bliver syg eller kommer til skade i udlandet. Du får adgang til den nødvendige lægehjælp på stedet, og du kan blive transporteret hjem, hvis det bliver nødvendigt. 

Bestil kort