Del

Find boliger, der passer til din økonomi og bliv klar til køb 

Med vores boligværktøj kan du finde alle boliger i Danmark og matche dem med din økonomi, så du nemt kan se, hvilke boliger, der holder sig indenfor dit budget.


Læg dit eget boligbudget
Du kan med det samme gå i gang med at søge bolig på sunday.dk. Og hvis du lægger dit budget, kan du se, hvilke boliger, du har råd til at købe. 

Du opretter budgettet under din profil, hvor det bliver gemt til næste gang, du søger bolig. Det tager ca. 15 minutter og der er hjælp undervejs.

b6c30feb-00090249-71a07c64
Bliv klar til at købe
Finder du en bolig, du er interesseret i, kan du straks søge om en købsgodkendelse. Svaret får du med det samme, og når godkendelsen er i hus, kan du underskrive en købsaftale. Husk altid at få indføjet et bank- og advokatforbehold. Det går hurtigt, og det kan betyde, at det er dig – og ikke en anden køber - der bliver den nye ejer af boligen. Du forpligter dig hverken til at låne penge eller købe bolig, når du søger om en købsgodkendelse.

Find boliger, der
passer til dit budget

Besøg Sunday

- og bliv klar til at købe allerede i dag.

Sunday

Kan man bruge en bank til at søge boliger?

Ja. Hos os kan man. Svar på 4 spørgsmål og se de boliger, du har råd til at købe og bo i.

  • Se alle boliger til salg i Danmark - og se, hvad de koster at bo i.
  • Bliv klar til at købe med en købsgodkendelse.
  • Få hjælp og rådgivning, når du har brug for det.

Tal med os

Ring på 70 15 15 16

Book et møde

 Vi har også åbent aften og weekend.

Sunday regner på det hele 
Det er ikke altid boligen med den billigste pris, der er billigst at bo i. De løbende udgifter har også stor betydning for, hvad du ender med at komme til at sidde for. Når du lægger dit budget hos sunday.dk, bliver din økonomi matchet med alle de boliger, der er til salg. Det er ikke kun boligernes salgspriser, der bliver regnet på, men også udgifter til el, vand, varme, ejendomsskatter og institutionspladser mv. Du får dermed et et godt økonomisk overblik over, hvad det vil koste dig at bo i hver enkelt bolig.  

Få hjælp og rådgivning
Et boligkøb er en stor beslutning, og derfor anbefaler vi, at du taler med os - om ikke før, så når du har lagt dit budget. Og har du brug for hjælp undervejs, skal du ikke tøve med at kontakte os på 45 12 33 00.

Vil du vide, hvad et lån koster?

Prøv vores hurtig-beregnere og se prisen på forskellige boliglån.


Vælg boligtype
Ejerbolig
Andelsbolig
Fritidsbolig

Skal vi se på dine muligheder sammen?

 


Ring til os på 70 15 15 16

Mød os online eller i filialen

Telefonen er også åben aften og weekend.

Andre har også set