Billig bank til studerende

Studietiden er normalt ikke den tid i livet, hvor man har flest penge mellem hænderne. Derfor får du de basale bankprodukter og services til 0 kr. og kan vælge ekstra produkter med rabat.    

Ring mig op

- eller ring på 45 130 100

Det får du for 0 kr.

Når du er studerende, får du Danske Studie, der er en bankpakke med alt, hvad du har brug for i din daglige økonomi.

 • Op til 3 kort.
 • Alle de konti, du ønsker.
 • Netbank på mobil, tabet og computer.
 • Veksling af rejsevaluta.
 • Rådgivning og telefonsupport døgnet rundt.

      Se alt det til 0 kr.

Spar op til 1.473 kr. i Danske Bank

Pengepriser.dk har kåret Danske Bank som den billigste bank for studerende - med mindre du er lægestuderende og kan blive kunde i Lægernes Bank. Den nyeste undersøgelse viser, at du som studerende kan spare helt op til 1.473 kr. om året ved at skifte til Danske Bank.

Vi er til at tale med

Skal vi sammen se på dine muligheder?

 

Ring mig op     Bliv kunde nu

- eller ring på 45 130 100 
Danske Studie

Det til 0 kr. og rabat på ekstra produkter

 • 1-3 kort

  Som Danske Studie-kunde kan du få op til tre betalingskort gratis. Du kan vælge mellem et MasterCard Direct - det har saldokontrol, så du undgår at bruge mere, end du har på kortet - et Visa/Dankort og/eller et MasterCard Basis, hvor du kan ansøge om at få tilknyttet en kredit på 10.000 kr. 

  Alle kort kan bruges til betaling i Danmark og i udlandet.  

  *For at tilbyde dig kortene, skal vi først vurdere din økonomi.

 • Alle de konti, du ønsker

  Der er ingen begrænsning på det antal konti, du kan vælge. Det kan være, du kun har brug for én, eller måske vil du gerne have en konto, som din SU og løn kan gå ind på og en budgetkonto ved siden af, så du lettere kan holde styr på udgifterne. Har du penge i overskud, kan du måske have brug for en opsparingskonto. 

  Sådan bestiller du ekstra konti
  Du får én konto til at begynde med, når du bliver oprettet som kunde. Har du brug for flere, kan du nemt oprette dem i netbanken på din computer. Du logger på her fra hjemmesidens øverste højre hjørne og vælger "Konti" i menuen. Under "Ny konto" kan du nu vælge enten "Opsparingskonto" eller "Ekstra konto" afhængig af, om du vil bruge kontoen til opsparing eller til dit løbende forbrug.

 • Netbank, mobilbank og tabletbank

  Du kan gå i netbank på både computer, mobil og tablet og har dermed mange muligheder for at overskue og styre din økonomi digitalt. 

  Der er lidt forskel på, hvad du kan gøre i de forskellige devices. I netbanken har du adgang til det hele via computer og dit NemID. I mobil- og tabletbanken kan du lidt færre ting, men de vigtigste funktioner er selvfølgelig tilgængelige. F.eks. kan du kan betale en regning, overføre penge, investere, ansøge om et lån eller spærre dit kort. Du kan gøre det, uanset hvor du befinder dig, og det er nemt at logge på med enten en 4-cifret kode, FingerTouch eller FaceID. 

  Læs om mobilbank
  Læs om netbank på computer
  Læs om tabletbank

 • Veksling af rejsevaluta

  Du skal ikke betale gebyr for at veksle valuta, når du skal rejse til udlandet. Når du kommer hjem igen, koster det heller ikke gebyr at veksle den fremmede valuta tilbage til danske kroner. 

  Du skal dog vide, at du købs- og salgskurser ikke er ens. Det vil sige, at du får flere penge i hånden, når du veksler til fremmed valuta end til danske kroner, fordi salgskursen er højere end købskursen. 

  Eksempel:
  Hvis salgskursen på euro f.eks. er 7,57, skal du betale 757 kr. for at veksle 100 euro. Hvis du veksler tilbage, er købskursen lavere, og du vil kun få 742,55 danske kroner for de 100 euro. 

  Betal det meste med kort, når du rejser - og betal i lokal valuta
  Vi anbefaler, at du betaler med kort, når du rejser, og kun veksler det beløb i kontanter, som du regner med at få brugt. 

  Forretninger i udlandet kan nogle gange finde på spørge dig, om du vil betale i danske kroner frem for den lokale valuta. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du betaler i lokal valuta. For selv om det kan være rart straks at kende prisen i kroner, er der risiko for, at forretningen giver dig en dårlig kurs. Når du betaler i lokal valuta, bliver dine penge vekslet efter Danske Banks kurs.

 • Rådgivning om studieøkonomi
  Hvis du har spørgsmål om din økonomi, kan du altid kontakte Ung Direkte, som er vores team af rådgivere for unge kunder. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, der har med din økonomi at gøre. Og du kan roligt spørge løs - du er ikke den første, der har haft brug for et godt råd.

  Send os en besked    - eller ring til os på 45 130 100

  Åbningstider
  Mandag-torsdag: 9-21
  Fredag: 9-18
  Lørdag-søndag: 10-18

 • Telefonsupport døgnet rundt

  Du kan ringe til os døgnet rundt på 45 130 100, hvis du har brug for hjælp.

 • Tilvalg af forsikringer og kassekredit med rabat 

  Hvis du vil, kan du vælge ekstra produkter med rabat. 

  Forsikringer
  Det er en rigtig god idé at være forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Er du mellem 18-27 år, kan du blive forsikret med rabat på både rejseforsikring, ulykkesforsikring, indbo- og ansvarsforsikring og bilforsikring.

  Kassekredit med lav rente
  Har du brug for lidt ekstra at gøre godt med, kan du ansøge om en kassekredit med lav rente. Den kan måske især være god at have i slutningen af måneden. Bare husk, at en kassekredit ikke er gratis, for pengene skal jo betales tilbage i sidste ende, inklusiv renter. 

 • Priser & vilkår for Danske Studie

Andre har også set