Bobehandling

Click here for English.

Har du mistet en af dine kære, kan du hos os få hjælp og vejledning til de økonomiske spørgsmål, der dukker op. Vi ved, at der kan være mange spørgsmål ved et dødsfald. Vi har derfor forsøgt at dække de mest almindelige emner om økonomi, rettigheder og muligheder her: Når en af dine kære dør

Kort tid efter vi har modtaget besked om dødsfaldet, sender vi en opgørelse over afdødes konti og eventuelle depoter pr dødsdagen. Var du gift med afdøde, kan du få brug for en tilsvarende opgørelse over dine egne konti og eventuelle depoter. Den får du ved at udfylde webblanketten herunder.


Før vi kan hjælpe dig, har vi brug for følgende:
- Skifteretsattest
- Hvis relevant, Skiftefuldmagt(er)
- Legitimation

Legitimering af arvinger
For at være sikre på, at vi frigiver arven til de rigtige arvinger, skal vi bruge billedlegitimation på både fuldmagtshavere og arvinger i private boer. Hvis du er kunde i Danske Bank og allerede er tilstrækkeligt legitimeret, skal du ikke gøre mere. Ring til os, hvis du er i tvivl.

Bemærk, at vi desværre ikke kan behandle boet, før vi har modtaget legitimation fra alle arvinger og evt. fuldmagtshaver.

Hvilken legitimation skal du sende til os?
Du skal sende en kopi af billedlegitimation såsom pas, kørekort eller legitimationskort udstedt af Borgerservice. Har du ikke et af dem, kan du sende kopier af to af de følgende dokumenter: Dansk sundhedskort (sygesikringskort), dåbs- eller navneattest, din seneste forskuds- eller årsopgørelse fra SKAT.

Ønsker du som fuldmagtshaver i boet at få adgang til boets konti via Danske Netbank eller Mobilbank, skal du sende kopier af to styk legitimation: en kopi af ovennævnte billedlegitimation plus en kopi af dit danske sundhedskort (sygesikringskort).

Legitimationen skal være gyldig. Sørg også for, at kopierne er tydelige, og at der ikke er overstregninger eller lignende i dem.

Sådan gør du
Du kan sende kopierne til os ved at udfylde webblanketten herunder.

Indsend oplysninger
– eller ring 45 13 93 33

Nyttige links ved dødsfald
www.skat.dk
www.domstol.dk

Tema: Du har mistet din nærmeste

Et dødsfald i familien tager ofte hårdt på de pårørende. Oven i sorgen skal der
også i mange tilfælde træffes vigtige beslutninger - bl.a. om økonomien.

Kontakt os

Hovednummer

70 123 456
  • Åbningstider Kontakt os hele døgnet

Teknisk support til Netbank:

70 105 501
Man-tors: 08.00 - 21.00
Fredag:     08.00 - 18.00
Lørdag:     10.00 - 18.00
Søndag:    10.00 - 21.00

Spær dit kort:

70 20 70 20

Bliv kunde:

70 10 17 08
Flere kontaktnumre.
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere.

  • Skriv til os