Vind en Bolig- og energirapport

Udfyld formularen, og deltag i konkurrencen om at vinde én af i alt 250 bolig- og energirapporter fra OBH Ingeniørservice til en værdi af 4.000 kr. inkl. moms.

Du kan deltage frem til den 28. juni 2020, og du behøver ikke være kunde hos os for at deltage. For at deltage skal du eje enten et hus, rækkehus eller en tilsvarende helårsbolig, og du skal give samtykke til at modtage markedsføring fra Danske Bank på e-mail, telefon og sms. Medarbejdere i Danske Bank koncernen samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

For at kunne modtage en Bolig- og energirapport skal du også give samtykke til, at Danske Bank må videregive dine oplysninger til OBH Ingeniørservice til brug for udarbejdelse af rapporten, såfremt du er blandt vinderne.

Vi trækker lod blandt alle, der har deltaget. Er du en af de heldige vindere, kontakter vi dig direkte mellem den 1. og den 3. juli 2020. OBH Ingeniørservice vil efterfølgende kontakte dig for at aftale tid for besigtigelse og derefter udarbejde din Bolig- og energirapport. Rapporten skal udarbejdes inden udgangen af 2020.

 
 
 
 
 


For at du kan deltage i konkurrencen, beder vi dig om at give følgende samtykker:


E-mail-, telefon-, og sms-samtykke – Danske Bank

Jeg giver samtykke til, at Danske Bank må kontakte mig på e-mail, telefon og sms med relevante råd og nyheder om produkter og services inden for daglig økonomi, bolig, lån og kredit, pension, investering og forsikring.

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i mobilbanken, netbanken eller ved at kontakte Danske Bank.

Samtykke til udveksling af oplysninger mellem Danske Bank og OBH-gruppen

Jeg giver samtykke til, at Danske Bank A/S må videregive mine kontaktoplysninger til OBH Ingeniørservice A/S, hvis jeg vinder konkurrencen, så OBH Ingeniørservice kan kontakte mig for at aftale et besøg og for at kunne udarbejde en Bolig- og energirapport. OBH Ingeniørservice må give Danske Bank besked om, at de har leveret rapporten til mig.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at kontakte Danske Bank på danskebank@danskebank.dk. Hvis jeg trækker samtykket tilbage, kan jeg ikke længere deltage i konkurrencen.


Sådan behandler vi dine personoplysninger

Danske Bank A/S bruger dine indtastede oplysninger til administration af konkurrencen, markedsføring af vores produkter og ydelser samt ved videregivelse af dine oplysninger til OBH Ingeniørservice A/S, Cvr. nr. 66819116, i henhold til det afgivne samtykke. På danskebank.dk/gdpr kan du læse mere om dine rettigheder, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.