Gå til hovedindhold

1, 2, 3 nye opdateringer af mobilbanken

Coronavirus har sat verden på den anden ende, men vores udviklere har ufortrødent fortsat arbejdet på at forbedre din mobilbank. 

Din mobilbank er blevet opdateret med flere nye funktioner, der gør hverdagen endnu nemmere. Fremover kan du nemlig overføre penge fra dine konti i andre banker, tilmelde fælleskonti i Abonnementshjælper og sidst, men ikke mindst se din pinkode.
Bemærk at du i nogle tilfælde selv skal opdatere din Danske Mobilbank app, før du kan bruge de nye features. 

Se din pinkode i mobilbanken

Alle og enhver kan glemme pinkoden. Det oplever vi tit. Men nu er det slut med pinlige optrin ved kassen i supermarkedet og bøvlet med at bestille et nyt kort. Har du mobilbank, kan du nemlig se din pinkode til dine kort fra Danske Bank på et øjeblik.
Pinkoden-funktionen er ikke kun praktisk i de ”glemsomme øjeblikke”. Har du f.eks. bestilt et nyt kort med en ny pinkode, behøver du ikke længere vente på pinkodebrevet. Og har du flere kort med forskellige koder, kan du nemt tjekke, hvilken kode der hører til hvilket kort. 

Sådan gør du

Log på mobilbanken, og tryk på Kort øverst på skærmen.
Vælg det relevante kort, og tryk på Vis pinkode.
Log på med servicekode/fingeraftryk/ansigtsgodkendelse.
Tryk på knappen ” Hold nede for at se pinkoden”.
Du kan se din pinkode på alle dine kort fra Danske Bank – dog ikke dine børns ”lommepenge-kort”.

72c0cf60-00090249-a2175bfb

 

Overførsel fra konti i andre banker

Det har i et stykke tid været muligt at få vist konti fra andre banker i mobilbanken. Nu har vi taget skridtet videre, så du også kan overføre penge fra de konti, uden at du først skal logge på din net- eller mobilbank i den anden bank.

Har du ikke allerede adgang til dine konti i andre banker via mobilbanken, så tilmelder du dem via ”Menu”.

Abonnementshjælper og fælleskonti

Flere og flere kunder bruger mobilbankens Abonnementshjælper. Den gør det nemlig både nemt og overskueligt at holde styr på diverse faste betalinger til alt fra mobilabonnementer til Netflix. Og er du blandt de mange, der har savnet muligheden for at se de abonnementer, der betales fra fælleskonti, så skal du nu ikke vente meget længere.

Prøv selv Abonnementshjælper. Du tilmelder dig via ”Menu”. Fælleskonti vil også være med meget snart. Du får besked i mobilbanken, så snart den er klar.

Har du endnu ikke mobilbank?

Vil du bruge de nye features, skal du have mobilbank. Så får du samtidig overblik og frihed til at ordne din økonomi uafhængigt af tid og sted.

Hent appen i App Store eller Google Play, eller læs mere om mobilbank.


iPhone
      
Android

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.