Din mobilbank er blevet opdateret med flere nye funktioner, der gør hverdagen endnu nemmere. Fremover kan du nemlig overføre penge fra dine konti i andre banker og se din pinkode. Bemærk, at du i nogle tilfælde selv skal opdatere din Danske Mobilbank app, før du kan bruge de nye features. 

Se din pinkode i mobilbanken

Alle og enhver kan glemme pinkoden. Det oplever vi tit. Men nu er det slut med pinlige optrin ved kassen i supermarkedet og bøvlet med at bestille et nyt kort. Har du mobilbank, kan du nemlig se din pinkode til dine kort fra Danske Bank på et øjeblik.

Pinkoden-funktionen er ikke kun praktisk i de glemsomme øjeblikke. Har du f.eks. bestilt et nyt kort med en ny pinkode, behøver du ikke længere vente på pinkodebrevet. Og har du flere kort med forskellige koder, kan du nemt tjekke, hvilken kode der hører til hvilket kort. 

Sådan gør du

Log på mobilbanken, og tryk på Kort øverst på skærmen.
Vælg det relevante kort, og tryk på Vis pinkode.
Log på med servicekode/fingeraftryk/ansigtsgodkendelse.
Tryk på knappen ” Hold nede for at se pinkoden”.
Du kan se din pinkode på alle dine kort fra Danske Bank – dog ikke dine børns ”lommepenge-kort”.

72c0cf60-00090249-a2175bfb

 

Overførsel fra konti i andre banker

Det har i et stykke tid været muligt at få vist konti fra andre banker i mobilbanken. Nu har vi taget skridtet videre, så du også kan overføre penge fra de konti, uden at du først skal logge på din net- eller mobilbank i den anden bank.

Har du ikke allerede adgang til dine konti i andre banker via mobilbanken, så tilmelder du dem via ”Menu”.

Har du endnu ikke mobilbank?

Vil du bruge de nye features, skal du have mobilbank. Så får du samtidig overblik og frihed til at ordne din økonomi uafhængigt af tid og sted.

Hent appen i App Store eller Google Play, eller læs mere om mobilbank.


iPhone
      
Android