Brug i udlandet

Allerede inden du rejser af sted, kan du selv gøre en del for at sikre, at dine kort ikke pludselig bliver spærret.

Bliver dit kort spærret under en rejse, kan det skyldes flere forhold
Bankens automatiske overvågningssystem giver lyd fra sig ved usædvanlige og mistænkelige køb og hævninger på dine kort. I begge tilfælde vil en medarbejder i banken gå ind og vurdere, om kortet skal spærres og herefter prøve at komme i kontakt med dig.
Du kan måske også have nået beløbsgrænsen på dit kort for brug i udlandet.

Undgå spærrede kort på rejsen

 • Hvor skal du hen?

  Hvor skal du hen?

  Fortæl banken, hvis du skal på rejse i længere tid og kommer til at have et atypisk forbrug på dit kort. Det gør du ved at kontakte din afdeling eller ringe til Kortservice på 70 20 70 20.
 • Opdater dine kontaktinformationer

  Opdater dine kontaktinformationer

  Sørg for at dine kontaktinformationer i banken er opdaterede, herunder telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig. Det gør du ved at kontakte banken eller via netbank: Log på Netbank. Klik på 'Kontakt & hjælp' øverst i netbanken og under 'Se også' vælg 'Personlige oplysninger'.
 • Beløbsgrænser på kort

  Beløbsgrænser på kort

  Tjek, om der på dine kort er beløbsgrænser for brug i udlandet. Du kan fx højest hæve 25.000 kroner på et Visa/Dankort pr. løbende 30 dage i udlandet.
 • Kortsikkerhed med MasterCard

  Kortsikkerhed med MasterCard

  Du kan selv øge sikkerheden ved at til-og fravælge, i hvilke verdensdele du forventer at bruge dit kort. Det gør du via din mobil-, tablet- eller netbank. Vælg dit MasterCard og under 'Kortsikkerhed' kan du indstille, hvor i verden kortet skal kunne bruges, og om det fx skal kunne bruges til betalinger i forretninger på internettet. 
 • Flere kort

  Flere kort

  Det er en fordel at have fx både Visa/Dankort og MasterCard med på rejsen. Så vil du stort set altid kunne betale med kort.

Brug for hjælp?

Hovednummer

70 123 456
 • ÅbningstiderKontakt os hele døgnet

Support til Netbank:

70 105 501
Man-tors: 08.00 - 21.00
Fredag:     08.00 - 18.00
Lørdag:     10.00 - 18.00
Søndag:    10.00 - 21.00

Spær dit kort:

70 20 70 20

Bliv kunde:

70 10 17 08
Flere kontaktnumre
 • Ring til osRing til os
 • Find osFind os
  Find afdeling eller Hæveautomat
 • Book et mødeBook et møde

  Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.

 • Skriv til osSkriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.