Gå til hovedindhold

Få svar på dine spørgsmål om mobilbanken

Hvorfor skal du bruge NemID, når du logger på mobilbanken fra forskellige smartphones og tablets? Og hvad kan du bruge forbrugsoverblikket til? Læs vores forklaring og gode råd her.

Derfor skal du logge på med NemID, når du logger på fra forskellige enheder

Går du i mobilbanken fra flere enheder – dvs. fra forskellige smartphones og/eller tablets – har du helt sikkert oplevet, at du skal logge på med NemID, som om du var en helt ny bruger, når du skifter mellem dine enheder. 

Det kan selvfølgelig virke unødvendigt, når du har været logget på tidligere – men det er din sikkerhed for, at ingen andre kan logge på din mobilbank fra deres egne smartphones/tablets. 

Fordelen er, at du slipper for NemID, når du løbende bruger den samme smartphone/tablet enhed, og at du kan nøjes med at bruge din 4-cifrede servicekode, når du logger på, betaler regninger, overfører penge, handler værdipapirer og underskriver aftaler i mobilbanken. 

Ulempen er selvfølgelig, at du skal gentage processen, når du skiftevis logger på fra dine forskellige smartphones og/eller tablets.

Godt at vide

  • Vi arbejder på en løsning, så du kan logge på fra op til tre enheder med din servicekode (og fingeraftryk/ansigtsgodkendelse) uden at bruge NemID. Løsningen kommer i første halvdel af 2020, men det er endnu for tidligt at sige præcist hvornår.

    Læs mere om Servicekode i stedet for NemID 

     

Sådan kan du bruge Forbrugsoverblikket i appen

Forbrugsoverblikket i mobilbanken er tænkt som og udviklet til at give dig et hurtigt overblik over de seneste 30 dages forbrug. Har du brug for et dybere indblik og en mere detaljeret kategorisering, kan du altid gå i netbanken.

En del af vores kunder har ønsket et mere detaljeret forbrugsoverblik i mobilbanken, og det vil sandsynligvis blive en af de features, vi vil videreudvikle på et tidspunkt. Det er endnu for tidligt at sige, hvornår det vil ske.

Vidste du i øvrigt, at du både kan søge på transaktioner og eksportere transaktioner fra mobilbanken til Excel og andre filtyper? Det giver dig et godt værktøj, hvis du lægger budget. 

Flere spørgsmål og svar

Vi har samlet endnu flere spørgsmål og svar.

 

Læs mere

Se alle videoguides 

Har du brug for hjælp til en eller flere af mobilbankens mange features, så tjek vores videoguides. 


Få overblik over alle features i mobilbanken

Kan du beregne valuta i mobilbanken? Spærre dine kort? Se konti fra andre banker? Eller investere?

Se alle features

Har du Mobilbanken?

Få overblik og frihed til at ordne din økonomi uafhængigt af tid og sted.
Hent appen ”Mobilbank DK” i App Store eller Google Play.


iPhone
      
Android

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.