Hvad står der på mine konti? Hvad er mine seneste udgifter? Og hvordan ser det ud med mine investeringer? Det er de spørgsmål, der med den seneste opdatering af mobilbanken, nu bliver lettere at få svar på. Fremover bliver kontooverblikket nemlig det første, du ser, når du åbner din mobilbank. Hvordan det ser ud, kan du se her.

e2e622f3-00090249-a88ddb87


Værdifuld feedback fra brugerne

Mobilbanken er kun noget værd, hvis den kan de ting og har de funktioner, du har brug for. Derfor er den feedback, de ønsker til nye funktioner, og de rigtig mange gode idéer vi hver dag modtager fra vores kunder vigtige for, hvordan vi udvikler. Vi ved, at det vigtigste for de fleste er et overblik over deres samlede økonomi, og det er den viden, der er grundlaget for det nye design.

Så når du næste gang betaler en regning i bussen på vej til arbejde, og du får en god idé, eller når du sidder i sofaen derhjemme og opdager en funktion, der kunne gøres endnu mere brugervenlig, så del det med os. Det kan du gøre i din mobilbank-app under ”Menu”.

Har du ikke den nye mobilbank?

Få overblik og frihed til at ordne din økonomi uafhængigt af tid og sted. Den nye version af mobilbanken kan bruges på både tablet og smartphone.

Hent appen ”Mobilbank DK” i App Store eller Google Play:

    

    

Bedre oplevelser på tablets
En anden ændring i den nye opdatering er, at brugeroplevelsen på tablets har fået et gevaldigt løft. Det nye tabletview giver dig ganske enkelt en bedre oplevelse med mobilbank-appen på din iPad. Helt kort betyder det, at når du åbner mobilbanken på din iPad, kommer det i modsætning til i dag til at ske i ”landscape” format. Altså på den brede led, så du får glæde af hele skærmen.