Danskernes økonomiske tryghed

Illustrationen viser den årlige vækst i det private forbrug. Kilde: Danmarks Statistik.

Bliv klogere på danskernes økonomi

Økonomi er noget, der berører os alle sammen. Men hvordan har vi det egentlig med vores økonomi - er vi bekymrede eller optimistiske, og hvordan ser vi på fremtiden? Vi har spurgt danskerne og er dykket ned i vores egne tal for at finde svarene. Resultatet er et økonomisk tryghedsindeks og en rapport. Du kan gå på opdagelse i resultaterne her på siden og læse om indekset nederst på siden.

Download den fulde rapport

Danskernes syn på deres økonomi

Vi har spurgt danskerne, hvordan de ser på deres økonomi i forhold til syv temaer:

    Mød familietyperne

    Vi lever vores liv på mange forskellige måder: Alene, sammen med en partner, med venner eller familie, med børn eller uden børn. Find den familietype, du bedst kan spejle dig i og gå på opdagelse her på siden og i rapporten, hvor du finder flere fakta om familietyperne.

    • Formue inkluderer reale aktiver, ejerbolig, finansiel formue, pension og anden formue. Gæld inkluderer realkreditlån, banklån, kontogæld og andet gæld.

    • Disponibel indkomst dækker over alle indtægter fratrukket skat. Kilde: Danmarks Statistik.

     Familietyperne er navngivet af Danske Bank. Singler svarer her til Danmarks Statistiks definition af enlige og omfatter dermed også personer, der er i et parforhold, men som ikke bor sammen.

    Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at
    kontakte os

    Download rapporten   Kontakt os


    Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.