Behøver man kontakte banken for at bestille en ekstra konto? Eller hvis man ønsker et cashflow forecast? Eller måske noget helt tredje? Ikke længere.

For med den nye Marketplace er det nu muligt for kunderne selv at bestille løsningerne. Marketplace er en digital markedsplads i District, vores udvidede netbank til erhvervskunder, hvor man som kunde selv kan bestille udvalgte produkter og services – og der kommer løbende flere til.

Med lanceringen af Marketplace tager Danske Bank endnu et skridt på vejen mod at gøre det lettere at være erhvervskunde i banken, og der er mere på vej, forklarer Lars Alstrup, Nordisk chef for Danske Banks mellemstore erhvervskunder.

”Marketplace er det seneste skud på stammen, og vi arbejder løbende på at udvikle endnu flere digitale løsninger, der skal gøre livet lidt nemmere for vores erhvervskunder. Vi arbejder både på egne løsninger, men også tæt sammen med partnere om at skabe løsninger, der giver værdi for vores kunder,” siger Lars Alstrup.


Et stærkt overblik

Med Marketplace er det ikke bare muligt at bestille traditionelle bankprodukter som eksempelvis en ekstra konto eller et Mastercard til virksomheder. Det er også muligt at bestille ekstra funktioner til District, f.eks. overblik over virksomhedens pengestrømme, konti fra andre banker, kunde- og leverandørfakturaer, transaktioner med mere. Alt dette for at gøre det nemmere for kunderne at få et hurtigt overblik over deres daglige økonomi og dermed frigøre tid til at passe virksomheden.

Marketplace er ikke en uprøvet løsning.Kunderne har taget godt imod muligheden for at bestille deres produkter digitalt, og mange vender tilbage for at bestille flere produkter på Marketplace.

De positive erfaringer fra Sverige er et udtryk for, at erhvervskunderne godt kan se, at digitale løsninger som Marketplace kan skabe en positiv forskel for dem, mener Lars Alstrup.

”Vi tror på, at digitaliseringen kan spare virksomhederne for en del tid, og vi arbejder på, at få endnu flere produkter ind i Marketplace. Digitaliseringen giver kunderne nogle klare fordele, og med Marketplace er det eksempelvis muligheden for et bedre overblik og ikke mindst at kunne bestille løsninger, når og hvor det passer kunden,” forklarer Lars Alstrup.

Vil du vide mere om Marketplace?

Læs mere