Overførsel fra udlandet

Modtage penge fra udlandet

 • Modtage overførsel fra udlandet

  Når du modtager penge fra en konto i et andet land, kender du måske ikke det præcise beløb, du skal modtage, på grund af de daglige udsving i valutakurserne. Derfor er det en fordel, at du på anden vis kan genkende en overførsel fra udlandet.

  Bemærk: Hvis beløbet ikke er gået ind på din konto indenfor 3-5 bankdage fra afsendelsen, skal du kontakte afsenderen af beløbet.
 • Bankens SWIFT-BIC-adresse

  Når du skal modtage en betaling fra udlandet, skal du oplyse dit personlige IBAN-nummer og bankens SWIFT-adresse (DABADKKK).
  • SWIFT-adressen er det samme som BIC (Bank Identificer Code). SWIFT-adressen fortæller, hvilken bank du er kunde i. I Danmark bruger vi ikke ABA-nummer eller Routing-nummer.
  • IBAN-nummer er den internationale måde at skrive dit kontonummer på. Du finder dit IBAN-nummer i Netbanken under vilkår for den enkelte konto. 

  Danske Bank har:
  SWIFT-adressen: DABADKKK
  Postadressen: Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K

  Søg en anden SWIFT-adresse
  Se, hvordan du finder dit IBAN-nummer

  SWIFT står for Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication. Det er et datanetværk, der udveksler betalingsdata mellem 8.300 finansielle virksomheder i 208 lande.

Kontakt 

Vores supportteam sidder parat til at chatte med dig. Hvis du har spørgsmål om MitID, dine personlige konti, lån eller lignende, skal du i stedet ringe til os.


KundeserviceHverdage kl. 9 – 21
Weekend og helligdage 10-16
Teknisk supportHverdage kl. 9 – 21
Weekend og helligdage 10-16
 • Find os

  Find afdeling eller Hæveautomat

 • Book et møde

  Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere.

 • Skriv til os

  Send besked

  Er du kunde, kan du sende en besked til os direkte i mobil- og netbanken. Se hvordan

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare har et spørgsmål.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.