Rateopdeling med MasterCard

Du har mulighed for at opdele større køb på dit kreditkort i mindre rater Har du et af den nye generation af MasterCard kreditkort, kan du selv opdele køb over pt. 500 kr. i 2-12 rater

Rateopdeling

 • Opret rateopdeling

  Opret rateopdeling

  Der er et lille symbol  ud for de betalinger på din MasterCard-konto, som du kan opdele i rater. Trykker du på beløbet med symbolet for Rateopdeling i din mobil-, tablet- eller netbank, kan du selv vælge, hvor mange rater du vil opdele beløbet i. Renteudgiften vises med det samme, når du ’slider’ mellem 2-12 rater. Så længe symbolet vises, har du mulighed for at opdele beløbet. Symbolet forsvinder dagen efter faktureringsdatoen, som typisk er den 19. i måneden, medmindre den falder i en weekend.

  Bemærk. Første gang du vil rateopdele et køb, vil du blive bedt om at underskrive en kreditaftale. Den bliver sendt til underskrift i din netbank med det samme. Efter du har signeret, kan du forsætte med at dele dit køb op i rater. Du kan altid klikke på et køb og se, hvor mange rater du har betalt, og hvad det koster dig.
 • Annuller rateopdeling

  Annuller rateopdeling

  Ønsker du at annullere en rateopdeling, skal du blot trykke på den betaling i din mobil-, tablet- eller netbank, som du har opdelt i rater. Herefter trykker du på ”Vis rater” og derefter ”Stop” for at stoppe din rateopdeling. Din annullering træder i kraft med det samme, når du bekræfter din annullering af rateopdelingen. Beløbet, som du mangler at betale, bliver opkrævet på næste faktura.

Brug for hjælp?

Hovednummer

70 123 456
 • ÅbningstiderKontakt os hele døgnet

Support til Netbank:

70 105 501
Man-tors: 08.00 - 21.00
Fredag:     08.00 - 18.00
Lørdag:     10.00 - 18.00
Søndag:    10.00 - 21.00

Spær dit kort:

70 20 70 20

Bliv kunde:

70 10 17 08
Flere kontaktnumre
 • Ring til os
 • Find os
  Find afdeling eller Hæveautomat
 • Book et møde

  Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.

 • Skriv til os

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.