Hold din bolig i topform med en Bolig- og energirapport

Savner du et klart overblik over tilstanden på dit hus og inspirationen til at få omsat dine tanker og drømme om din bolig til virkelighed?
 
Så kan du få besøg af en erfaren bygningsrådgiver fra OBH, der gennemgår din bolig fra a til z. Du får klare anbefalinger til, hvordan du bedst gennemfører konkrete forbedringer, og gode råd om energimæssige tiltag, du måske ikke lige selv havde tænkt over.
 
Det hele bliver samlet i en udførlig Bolig- og energirapport. Den samlede pris for besøg, gennemgang, anbefalinger og rapport er 4.000 kr.

Bestil rapport

En god investering i din bolig

Få plads til drømmene

Få overblik over, hvordan du kombinerer energiforbedringer med f.eks. et nyt køkken, så du og din familie trives det sted, der betyder allermest for jer - også i fremtiden.

En sund bolig er mere værd

Et lavt energiforbrug er en stor fordel, den dag du vil sælge - få anbefalinger til, hvordan du gør din bolig endnu grønnere.

Spar på varmeregningen

Find ud af, om det er nye vinduer, nyt tag eller noget helt tredje, der kan give dig den største gevinst.

En rapport tilpasset dine ønsker og din bolig

Bolig- og energirapporten er et unikt tilbud især til dig, der ejer et helårshus eller rækkehus, der er mere end 20 år gammelt.

Rapporten tilbyder vi i samarbejde med OBH Rådgivende Ingeniører.

Du får besøg af en erfaren bygningsrådgiver fra OBH, der

  • gennemgår jeres hus fra a til z
  • kommer med konkrete anbefalinger til forbedringer, og hvordan I kan kombinere dem med f.eks. et nyt køkken
  • giver dig overblik over, hvilke forbedringer der giver de største besparelser på energiregningen

Det hele bliver samlet i rapporten, så du trygt kan planlægge de bolig- og energiforbedringer, som passer til jeres liv mange år frem. 

Her kan du se et eksempel på Bolig- og energirapport. 

Bestil din egen rapport allerede i dag

Fra august kan du få besøg af en af OBHs bygningsrådgivere, men du kan bestille din rapport og aftale besøg allerede i dag. 

Bestil rapport hos OBH 

Rapporten udarbejdes af OBH og koster 4.000 kr.

Lån med særlige fordele

Bolig- og energiforbedringer koster tit mere end, hvad de fleste af os har sparet op i forvejen. Hos Danske Bank og Realkredit Danmark tilbyder vi en række finansieringsmuligheder, der passer til dine behov og din økonomi.

Spar 4.000 kr.

Vælger du at finansiere forbedringerne med et realkreditlån i Realkredit Danmark eller et Danske Bolig Fri-lån i Danske Bank, giver vi dig, det, du har betalt for rapporten, i rabat. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.  Vær opmærksom på, at før vi kan tilbyde dig et lån, skal vi godkende din økonomi.

Regn på, hvor meget et lån cirka vil koste med et realkreditlån eller med Danske Bolig Fri.

Du er også altid velkommen til at booke et møde med os og få en snak om, hvad du kan bruge vores forskellige lån til.

Skift til Tryg, og få forebyggelse med som en del af dine forsikringer

Ligesom det er vigtigt, at du passer på din bolig, er det også vigtigt, at du sikrer den bedst muligt – det kan Tryg hjælpe dig med. F.eks. kan du få gratis bolighjælp som en del af din husforsikring, og der følger en røg-, vand- eller indbrudsalarm med som en del af din indboforsikring.

Som en del af rapporten får du også gode råd om skadeforebyggelse fra Tryg, så du kan passe godt på din bolig og undgå skader. 

Få særlige fordele hos Tryg 

Som kunde i Danske Bank kan du sammensætte dine forsikringer hos Tryg, så de passer præcis til dig, din familie og dine ting – og samtidig få særlige fordele, attraktive priser og mulighed for bonus fra TryghedsGruppen.

Læs mere om forsikring