Billån

Drømmer du om en ny bil?
Lån til ny eller ny brugt bil. Beregn hvad det koster at låne til køb af bil eller ansøg om billån med det samme.

 • Attraktiv rente til ny eller brugt bil
 • Lån til hele købsprisen
 • Vælg mellem fast eller variabel rente

Beregn billån

- eller ansøg om billånVores billån sikrer dig en attraktiv rente til nye og brugte biler, fordi bilen bliver stillet som sikkerhed for lånet. Du kan låne hele beløbet, uanset om bilen er fabriksny eller lettere brugt. Du har mulighed for fast rente i op til 10 år, og du kan springe ydelsen over to måneder om året.


Beregn dit billån med det samme med vores beregner

Du kan hurtigt beregne prisen på dit billån hos os – gælder også motorcykelkøb. Hvis bilen er fabriksny, skal du betale lånet tilbage over højst 10 år. Med vores låneberegner kan du bl.a. se den månedlige ydelse, renten og ÅOP. Beløb og lånetid vælger du selv.

Beregn pris

Indtast mindst 35.000 kr.
Løbetid
 • 2 år
 • 3 år
 • 4 år
 • 5 år
 • 6 år
 • 7 år
 • 8 år
 • 9 år
 • 10 år
 

Månedlig ydelse før skat

Kontakt os, hvis du vil vide præcist, hvad det koster for dig at låne.
Vi kan først oplyse din præcise rente, når vi har gennemgået din økonomi.

Eller ring 70 15 15 16
Hovedtal (standardoplysninger)
Udbetalt kreditbeløb
Månedlig ydelse før skat
Løbetid
Antal månedlige ydelser
Debitorrente (variable)
ÅOP (Ikke medregnet obligatorisk ansvars- og kaskoforsikring)
Samlede kreditomkostninger*
Samlet tilbagebetaling
Vi tager pant i bilen  
*Specificering af kreditomkostninger  
Samlede stiftelsesomkostninger til banken
Samlede omkostninger til sikkerhedsstillelse til staten
Renter

OBS:
Beregningerne er vejledende og er foretaget med udgangspunkt i,
- at renten er den samme i hele lånets løbetid
- at ydelser forfalder sidste bankdag i måneden

Lånets rente er variabel og kan ændre sig i lånets løbetid, så din månedlige ydelse stiger eller falder, eller så lånets løbetid bliver kortere eller længere, afhængig af om renten går op eller ned. Banken kan altid ændre renten efter bankens Almindelige forretningsbetingelser – forbruger.

Vælg et billån med fast eller variabel rente

Ligesom med mange af vores andre lån kan du vælge mellem fast og variabel rente. Et billån med fast rente giver dig større tryghed i forhold til dine udgifter. Variabel rente er det billigste, men du bør have plads til evt. rentestigninger, der kan gøre det dyrere.

Normalt betaler du ydelse på billånet hver måned. Du kan dog aftale med os, at du ikke skal betale ydelse på lånet to måneder om året – f.eks. i juli og december Du kan altid indfri dit billån, når du vil.

Hvis bilen er ny eller under 10 år

Du kan låne hele beløbet, uanset om bilen er fabriksny eller lettere brugt. Er bilen fabriksny, skal du betale lånet tilbage over højst 10 år. Og låner du til en brugt bil, skal lånet være betalt tilbage, inden bilen er 10 år gammel. Det vil sige, at hvis du køber en fem år gammel bil, kan lånets løbetid højst være fem år. 

Hvis bilen er over 10 år

Er bilen ældre end 10 år, skal du finansiere den på en anden måde, f.eks. med et forbrugslån eller en kredit.

Lånemulighederne til en ældre bil har en højere rente, fordi en ældre bil er mindre værd, og du kan derfor ikke stille den som sikkerhed for lånet.

Lån til bil

Tips & råd om billån

 • Vidste du, at du kan låne til køb af en bil i din friværdi?

  Hvis du har friværdi i din bolig, har du mulighed for finansiere dit bilkøb ved at låne i boligen. Det er typisk det billigste lån, du kan få. Det er en mulighed, mange danskere benytter sig af. Det vil betyde en lavere rente, idet vi som bank har sikkerhed for de lånte penge i form af pant i boligen.

 • Opsparing til køb af bil

  Hvis du selv har opsparing til at købe bilen kontant, kan du spare renterne. Det bliver især brugt til at købe ældre, billigere biler.
 • Leasing af bil

  Leasing er et alternativ til at eje bil. Du får en ny bil med et minimum af bekymringer og besvær. Når du leaser, får du tryghed i budgettet, idet den faste månedlige ydelse inkluderer service på bilen og garanti. En leasing-aftale løber typisk over tre år, og så kan du aflevere bilen tilbage og lease en helt ny.

 • Lån til motorcykel

  Hvis du skal købe ny motorcykel, kan vi også hjælpe med det – selvom det relevante lån hedder Billån.

  Du kan også søge om et forbrugslån til køb af motorcykel – få mere at vide i mobilbanken, i netbank eller ved at ringe til os på 70 123 456.

 • Lån til forbrug

  Hvis du køber en ældre bil og ikke kan låne i boligen eller få et Billån, kan du vælge at finansiere den med et almindeligt lån til forbrug. Her er renten højere, fordi der ikke stilles nogen sikkerhed for lånet.

Andre har også set


1000
950
8,00
3,75
2
500
1750
1,5