7 ting, du kan få håndværkerfradrag for

Det er tid til at rense tagrender og gøre huset klar til hårdere vejr. Får du brug for hjælp, kan du stadig nå at gøre brug af håndværkerfradraget for 2019.

Regn, rusk og lavere temperaturer er over os, og de grønne trækroner, som du dasede under i sommervarmen, skifter nu farve og lander i – din tagrende.  

I oktober er det oplagt at bruge et par timer på at hive stigen ud af skuret og fjerne visne blade fra tagrenden, så vandet kan løbe frit hen til nedløbsrøret i de våde måneder. 

Og hvem ved – når du alligevel er deroppe, får du måske lyst til også at se lidt på taget, træværket, skorstenen eller vinduet mod vest, hvor det trækker ind om vinteren? 

”Hvis du har lidt tid i en af de nærmeste weekender, så er det en god ide at gå en runde omkring din bolig og se, om der er noget, du gerne vil nå at fikse, før kulden for alvor sætter ind,” siger Danske Banks boligchef, Lasse Nygaard. 

 

Vil du forbedre din bolig?

Book et møde, så ser vi på det

 

Husk håndværkerfradraget

”Hvis du opdager en skade eller en mangel, som du ikke selv vil give dig i kast med at udbedre, så husk at tjekke, om opgaven er dækket af håndværkerfradraget,” råder Lasse Nygaard. 

Læs også: Boligforbedringer, som betaler sig

Får du håndværkere til at løse opgaven, kan du nemlig stadig nå at udnytte dit håndværkerfradrag for 2019 – hvis du ikke allerede har gjort det. 

Her kan du se nogle af de ting, der er dækket af håndværkerfradraget:

 
I 2019 kan du trække op til 12.200 kr. fra for håndværksydelser, du har fået udført i dit hjem eller fritidshus, og din ægtefælle eller samlever kan få samme fradrag. Men husk lige at tjekke, om din opgave står på skattemyndighedernes liste over godkendte ydelser.

Vil du forbedre din bolig?  

Nogle boligforbedringer betaler sig i kroner og øre. Andre giver dig mere glæde af din bolig. Og så er der de akutte - dem, som din bolig bare kalder på nu og her. Hvis du overvejer at låne i din bolig, vil vi altid gerne rådgive dig og fortælle om dine muligheder.

 

Book et møde, så ser vi på det

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.