Del

Så er det frem med stigen!

Det er tid til at rense tagrender og gøre huset klar til hårdere vejr. Får du brug for hjælp, kan du stadig nå at gøre brug af håndværkerfradraget for 2018.

Regn, rusk og lavere temperaturer er over os, og de grønne trækroner, som du dasede under i sommervarmen, skifter nu farve og lander i – din tagrende.  

Her i november er det oplagt at bruge et par timer på at hive stigen ud af skuret og fjerne visne blade fra tagrenden, så vandet kan løbe frit hen til nedløbsrøret i de våde måneder. 

Og hvem ved – når du alligevel er deroppe, får du måske lyst til også at se lidt på taget, træværket, skorstenen eller det vindue mod vest, hvor trækker lidt om vinteren? 

”Hvis man har lidt tid i en af de nærmeste weekender, så kan det være en rigtig fin anledning til lige at gå en runde omkring sin bolig og se, om der er noget, man gerne vil nå at fikse, før kulden for alvor sætter ind,” siger Danske Banks boligchef, Lasse Nygaard. 

Læs også: Kan en energirenovering betale sig for dig

”Hvis du opdager en skade eller en mangel, som du af den ene eller anden grund ikke selv vil give dig i kast med at udbedre, så er det måske en god ide at tjekke, om opgaven er dækket af håndværkerfradraget,” lyder rådet fra Lasse Nygaard. 

Læs også: Lad bare boligprojekterne spire, nu er håndværkerfradraget permanent

Får du håndværkere til at løse opgaven for dig, kan du nemlig stadig nå at udnytte dit håndværkerfradrag for 2018 – hvis du ikke allerede har gjort det. 

Her kan du se nogle af de ting, der er dækket af håndværkerfradraget:

I år kan du trække op til 12.000 kr. fra for håndværksydelser, du har fået udført i dit hjem eller fritidshus, og din ægtefælle eller samlever kan få samme fradrag. Men husk lige at tjekke, om din opgave står på skattemyndighedernes liste over godkendte ydelser.

Vil du forbedre din bolig?  

Danske Bolig Fri er et nyt boliglån med lav variabel rente, som du kan bruge til at bygge om, bygge til, købe ny bolig eller føre andre drømme ud i livet. Du kan låne op til 80 % af boligens værdi, og du kan løbende tilpasse lånet, så det passer til dit liv og din økonomi.
Tag en snak med os om mulighederne.

Book møde

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.