Få inspiration til at lave gode ansættelser

Uanset om du har en lille nystartet virksomhed eller er i en større etableret virksomhed, er det afgørende for mulighederne for succes, at du får de rigtige folk ombord. Her er tre guides til, hvad du kan gøre før, under og efter ansættelsen.

Er du startup-virksomhed, foreslår vi dig at se nærmere på The HUB, Nordens største platform for rekruttering i startup-miljøet. Platformen er gratis at bruge for alle.

Få rådgivning og sparring

Book et møde med os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine planer
Book møde

Få rabat på juridiske dokumenter

Har du styr på, hvilke juridiske dokumenter du skal bruge når du skal sikre dig selv og din familie? Og ved du, hvordan du opretter vigtige dokumenter til etablering og drift af din virksomhed? Hvis ikke kan du heldigvis få hjælp hos Legaldesk.dk. Her får du den nødvendige information i et forståeligt sprog og en lang række dokumenter til både privat og erhverv. Det er nemt og hurtigt, og kunder i Danske Bank får desuden 20 % rabat, når de handler hos Legal Desk.

Du udløser rabatten ved at indtaste fire cifre i dit betalingskort fra Danske Bank, når du skal betale. Det er altså disse fire cifre, der er din rabatkode.

Læs mere om de forskellige juridiske udfordringer, som Legal Desk kan løse for dig på https://www.legaldesk.dk/danskebank.

Legaldesk.dk og Danske Bank
Legal Desk er en partner, som er uafhængig af Danske Bank, og virksomhedens rådgivning sker på Legal Desks ansvar.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.