Det er ikke den bedste idé, der giver succes. Det er eksekveringen. Og de rigtige mennesker! Hør den markante iværksætter og business angel, Moonis Kamil, give sit bud på, hvad der skal til for at lykkes som start-up.

Moonis fortæller om, hvilke råd han gerne ville have haft, da han var 17-18 år. Selvindsigt er et af dem. Og ikke at være al for klog. Han deler åbenhjertet sin historie og sin ungdoms fejltagelser og læring, som har gjort ham til den, han er.

 

ef9c8334-00090249-51ae3701

 

Om Moonis Kamil
Moonis Kamil er en af de mest passionerede iværksættere og business angels i Danmark. Han beskriver sig selv som digital nørd og strateg, hvis mål er at fremme vækst i landet. Moonis er medejer af A.I -virksomheden QAMPO og Interiør A/S, som han har vundet sin første Gazelle-pris med, og han er med i venturefonden byFounders.  

Moonis er også både business expert og en del af selection-boardet hos SE Next Step Challenge & Scale-Up Danmark ved siden af sin rolle i advisory-boardet hos Blue Labs DK, der driver digital innovation og er ejet af SydEnergi. 

Se også en anden video, hvor Moonis giver gode råd til, hvordan du kommer fra idé til business og vælger den rette finansieringsform og investor.

Har du lige startet virksomhed – eller drømmer du om det?

Se vores guides og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej som iværksætter. 

Læs mere

 Du kan også booke et møde med os og høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

 Book møde