Hvis du har kreditorbeskyttede midler stående hos os, skal du ikke længere betale negativ rente på den del af dine kreditorbeskyttede midler, der overstiger beløbsgrænsen for betaling af negativ rente på indeståender.

Ændringen gælder med virkning tilbage fra den 1. januar 2021. 

Vi arbejder på at udvikle en ny type konto, som skal sikre, at du ikke får hævet negative renter på dine kreditorbeskyttede midler. Da det desværre tager lidt tid at udvikle den nye kontotype, kan du i 2021 opleve, at du får hævet negativ rente på din konto med kreditorbeskyttede midler. 

Vi tilbagefører negative renter på kreditorbeskyttede midler hævet i 2021
Hvis du oplever, at vi hæver negativ rente på dine kreditorbeskyttede midler i 2021, tilbagefører vi selvfølgelig dette beløb. Vi forventer, at det sker senest inden udgangen af 2021. Du skal være opmærksom på, at det alene er det beløb, der hæves på kontoen med de kreditorbeskyttede midler, vi tilbagefører.

Information om den nye konto kommer senere
Vi kontakter kunder direkte med information om den nye konto, hvis vi har registreret, at de midler, der står på kontoen i dag, er kreditorbeskyttede. Det sker, så snart vi har den nye konto klar – og senest inden årets udgang.

Har du penge stående hos os, som du mener er kreditorbeskyttede, men hører du ikke fra os, eller har du andre spørgsmål om negativ rente på kreditorbeskyttede midler, er du velkommen til at ringe til os på 70 123 456.