Denne artikel er skrevet af Iværksætteren.
Du kan se den oprindelige artikel ved at klikke her.

 

Growth advisor Anders Bannebjerg hjælper startups med at vækste deres virksomhed.

Danske Bank går strategisk til værks for at støtte startups med at vækste deres virksomhed. Det omfatter blandt andet platformen The Hub, hvor iværksættere gratis har mulighed for at finde investorer, medarbejdere og know-how, og platformen +impact, hvor virksomheder, der arbejder med og efter FNs 17 Verdensmål kan få gratis ekspertrådgivning. I dag sidder der godt 50 medarbejdere i Danske Banks specialistafdeling for vækstiværksættere – Danske Bank Growth.

Én, du kan spille bold med – frem for én, der langer produkter over disken
Anders Bannebjerg er én dem. Han holder til i Aarhus, hvorfra han dækker og deltager i diverse iværksætter- og teknologikonferencer. Han er et af bankens ansigter i iværksættermiljøet. Han hjælper, supporterer og indgår i dialog med iværksættere. Ved at investere sin tid og sin viden i virksomhederne, hjælper han dem godt på vej til at lykkes.

“Virksomhederne skal se mig som én, de kan spille bold med. Én der kan vende forskellige tanker og idéer frem for én, der bare langer bankprodukter og kredit over disken. Jeg kan give dem gode råd baseret på mine erfaringer fra rådgivning af netop den type kunder de seneste 13 år. Så man kan sige, at jeg er meget mere opsat på at levere værdi til mine kunder og mit netværk, frem for at have fokus på salg eller udlån, og derfor opgør jeg også min værdi i de noter, der bliver skrevet på den anden side af bordet og i de personer, jeg kan introducere dem for,” tilføjer Anders Bannebjerg. 

Tip fra Anders Bannebjerg: Brug dit netværk

Det fede ved iværksættermiljøet er, at der i højere grad end andre steder hersker en kultur, hvor aktørerne i iværksættermiljøet er meget villige til at hjælpe hinanden og åbne op for netværk. Adoptér det mindset, og tag derfor gerne ud at netværke noget mere.
At netværke er en investering, som kan give dig meget mere værdi, end den tid du har brugt på det. Men det kræver et godt mindset og at give værdi uden at tænke for meget i ”what’s in it for me”.
Nøglen til succes ligger i gensidig forståelse
Anders Bannebjerg oplever, at noget af det, der betyder mest for en iværksætter, er, at de kan mærke, at de har med en rådgiver at gøre, som forstår deres virksomhed, deres forretningsmodel og den teknologi, de arbejder med. Derfor arbejder han til daglig ud fra et co-working space for iværksættere, deltager i iværksætterevents, holder oplæg for kommende iværksættere, sidder i springboards for iværksættere og prøver på alle mulige måder hele tiden at blive klogere på miljøet. Anders Bannebjerg fortæller, at det både for ham og for banken er en rejse, som kun lige er startet.
 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din startup med at accelerere?

Få mere at vide her, eller book et møde med os 

Book møde