Hvordan kommer du fra den gode idé til business? Hvornår skal du søge funding, hvordan finder du den rigtige investor, og hvilke krav kan du med rimelighed stille?

Der sker ekstremt meget for en nyfødt startup, især i de første 24 måneder. Det har stor betydning for, hvilken type kapital og kompetencer du har brug for, hvordan dit salg og din distribution og markedsføring skal ske.

Mød Moonis Kamil, en af de mest markante iværksættere og business angels i Danmark, og hør ham give gode råd til startups ud fra egne erfaringer. Moonis beskriver sig selv som digital nørd og strateg, hvis mål er at fremme vækst i landet.


0b88af8c-00090249-a904ba0f

 

Om Moonis Kamil
Moonis er medejer af A.I -virksomheden QAMPO og Interiør A/S, som han har vundet sin første Gazelle-pris med, og han er med i venturefonden byFounders.  

Moonis er også både business expert og en del af selection-boardet hos SE Next Step Challenge & Scale-Up Danmark ved siden af sin rolle i advisory-boardet hos Blue Labs DK, der driver digital innovation og er ejet af SydEnergi. 

Har du lige startet virksomhed – eller drømmer du om det?

Se vores guides og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej som iværksætter.

Læs mere

Du kan også tjekke thehub.dk – en platform, der hjælper iværksættere og vækstvirksomheder med at finde dygtige medarbejdere og rejse finansiering.

Tjek thehub.dk