Vi hæver renten på Private Banking Konto

Den 1. februar 2023 hæver vi renten på din Private Banking Konto. Rentesatsen er variabel og afhænger af beløbsstørrelsen: 

  • 0,50 % om året for beløb til og med 100.000 kr. 
  • 1,00 % om året for den del af beløbet, der overstiger 100.000 kr.
  • 1,25 % om året for den del af beløbet, der overstiger 500.000 kr. 

Virksomhedsordning og virksomhedskonto på CPR-nr. er omfattet af samme rentevilkår og – satser som Private Banking Konto

Favorable renter på andre opsparingskonti
Vi ændrer også rentesatsen for opsparingskontoen Danske Indlån, Børneopsparing, Danske Gave og en række børnekonti. 

 

Danske Toprente kommer snart igen
I forlængelse af denne renteændring relancerer vi opsparingskontoen Danske Toprente, som er er et produkt til aftaleindlån, hvor din opsparing bindes i en fast periode til en favorabel rente. Danske Toprente bliver relanceret indenfor den næste måned, og kan herefter bestilles i netbanken. Her annoncerer vi også vilkårene, herunder de faktiske bindingsperioder og dertilhørende rentesatser. Du kan læse mere her på siden, så snart produktet er klart. 


Nye rentesatser på udlån
Vi hæver desuden udlånsrenten på banklån og kreditter med 1,1 procentpoint. Hvis du har produkter, som er omfattet af de nye rentesatser, vil du modtage et brev, hvor du kan læse, hvad det betyder for dig. Vi forventer, at du modtager brevet fra os inden den 20. januar. De nye rentesatser gælder fra den 20. februar 2023.

Brug for rådgivning om dine muligheder?
Vil du høre mere eller drøfte dine muligheder for opsparing og/eller investering, er du altid velkommen til at kontakte din Private Banker. 
Bliv ringet op