Som ung kan en kompleks privatøkonomi være svær at få helt ind under huden. For hvordan er det nu med investeringer, boligkøb, SU, pension, skat og alt det andet? Der er mange ting at sætte sig ind i, når man bliver ansvarlig for sin egen økonomi.

I Private Banking vil vi gerne råde og hjælpe hele familien, med at få det optimale ud af deres økonomi. Vores rådgivning og hjælp inkluderer naturligvis også unge, der er på vej mod voksenlivet og som måske selv skal til at styre økonomien.

Direkte adspurgt viser det sig eksempelvis, at 58 % af ungdommen ikke har et budget. Det og meget andet vil vi naturligvis gerne hjælpe de unge med at få styr på.

Vi ønsker at være finansiel sparringspartner gennem hele livet. Det starter med at give redskaberne til de unge, så de kan forstå deres økonomi.

Financial School

Hos Danske Banks Private Banking har vi et koncept kaldet Financial School. Det Financial School er et seminar, hvor vores Private Banking kunders børn i alderen 18-21 år får viden om, hvad det vil sige at varetage sin egen privatøkonomi. Seminarerne bliver arrangeret af vores Private Bankers.

I filmen nedenfor kan du møde to af vores undervisere, der fortæller om, hvad der er på ”undervisningsplanen”, når man er på Financial School. 

6be985bc-00090249-1d88f0eb

 Financial School tilbyder blandt andet unge relevant viden om økonomi, når man flytter hjemmefra, køber sin første bolig eller skal investere sin opsparing.

Private Banking er din finansielle sparringspartner

Med mindre man tager en uddannelse inden for økonomi eller har stor interesse for emnet, er der mange unge, der for første gang oplever at skulle tage stilling til spørgsmål om eksempelvis låntyper, renter og bidrag, når de skal investere i deres første hjem. Det kan være svært at navigere i, hvis man ikke har viden, god sparring og rådgivning i ryggen.

Vores kunder i Private Banking Young nævner som oftest de samme økonomiske bekymringer, som den øvrige del af de danske unge. De er typisk:

  • Har jeg råd til den bolig, jeg drømmer om?
  • Hvordan klarer jeg den daglige økonomi?
  • Hvordan fungerer SU og skat?

Senere i livet, opstår der ofte spørgsmål om økonomi i forbindelse med familieforøgelse, investeringsmuligheder, pension, arv og meget andet. Fælles for alle de økonomiske spørgsmål og bekymringer, der opstår, er, at Danske Bank er med hele vejen som en finansiel rådgivnings- og sparringspartner

Ved at deltage i Financial School skabes der et fundament for at mindske usikkerheden om privatøkonomi for den unge på vej ind i voksenlivet – alt sammen i et godt og sjovt miljø med flere andre unge.

 

Hvis du mener, Financial School kunne være interessant for dine børn i alderen 18-21 år, kan du kontakte din Private Banker og høre mere. Der vil blive holdt Financial School seminarer rundt om i landet i løbet af 2020.

Kontakt din Private Banker