Kom konflikterne i forkøbet

Ny portal hjælper skilsmisseforældre med at lave fair aftaler om fælles børn og økonomi. Bag portalen står Danske Banks samarbejdspartner Teamwork Family.

Hvordan kan vi få en aftale ned på papir – uden at vi skal sidde med hver vores advokat?

Sådan tænkte Richardt Deleuran, da han blev skilt for nogle år siden. Han har to små børn med sin ekskone og ledte efter et værktøj, som kunne hjælpe dem med at lave bindende aftaler på en fair og enkel måde. 

Søgningen var dog uden held. Så efter skilsmissen besluttede Richardt Deleuran sig for at lave det værktøj, han selv havde savnet. 

Med hjælp fra eksperter inden for jura, økonomi og psykologi har han samlet al den nødvendige viden og skabt portalen Teamwork Family, som skilsmisseforældre kan abonnere på. 

Børnene er vigtigst

”Det er hårdt at blive skilt, især når der er børn involveret. Men sat lidt på spidsen, så elsker du forhåbentlig dine børn mere, end du hader din eks – og har du det sådan, så er klare aftaler grundlaget for, at I kan fokusere på næste fase af livet,” fortæller Richardt Deleuran. 

På Teamwork Familys portal kan skilsmisseforældre lave juridisk bindende aftaler om fælles børn og økonomi. Forældrene får også hjælp til at lave faste aftaler om alle de praktiske hverdagsdilemmaer, som ellers nemt kan føre til konflikter. 

Aftalerne kan klares på under en time ved at følge et onlineforløb på portalen. 

”Teamwork Family hjælper forældrene med at aftale fair og faste rammer, inden dilemmaerne opstår. Vi kender alle faldgruberne – og vi har brugt dem til at lave et værktøj, som holder styr på pengesager, praktikaliteter og alt det juridiske, så forældrene kan koncentrere sig om det vigtigste – deres børn,” siger Richardt Deleuran.     

Hvem betaler flyverdragten?

Danske Bank samarbejder med Teamwork Family, fordi portalens funktioner ligger i naturlig forlængelse af det, vi som bank kan hjælpe familierne med. 

”Vi ved, at økonomi er en hovedkilde til konflikter efter en skilsmisse, og som bank er det naturligt, at vi hjælper vores kunder med finde svar på alle de større pengespørgsmål, som trænger sig på, når én økonomi skal blive til to,” siger Christina Graversen Krath, der er chef for Partner Relations i Danske Bank. 

Men ét er, at man får delt boet og finder hvert sit sted at bo. Noget andet er, hvem der skal tage fri fra arbejde, når barnet er sygt, og hvem der skal købe ny flyverdragt og erstatte den biblioteksbog, der er blevet væk. 

”Den slags dilemmaer kan Teamwork Family sikre, at der er taget hånd om – før de opstår. Familiernes hverdag bliver lettere, når forældrene har enkle og transparente aftaler,” lyder vurderingen fra Christina Graversen Krath.

Prøv Teamwork Family i 30 dage

Står du foran eller midt i en skilsmisse? Teamwork Family kan guide jer gennem de aftaler om samvær, bodeling og økonomi, der er nødvendige, når I skal skilles. I får desuden en fælles kalender, der holder styr på de vigtige detaljer i jeres hverdag og skilsmisseproces. 

Læs mere

Du forlader nu danskebank.dk og videresendes til Teamwork Familys hjemmeside, der er selvstændigt databehandler med sin egen persondatapolitik, som du kan finde på https://teamworkfamily.com/data/

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.