1. juli 2024 refinansierer Realkredit Danmark en del af sine FlexKort®-lån. Hvis det gælder dit lån, får du brev fra Realkredit Danmark i god tid, så du kan nå at beslutte, hvad der skal ske med lånet.  

Hvad betyder en refinansiering for dig?
En refinansiering sker helt automatisk, og dit lån fortsætter som planlagt – dog med en ny rente. 

Du behøver altså ikke gøre noget, hvis du er glad for dit lån, som det er. I slutningen af juni får du et brev fra Realkredit Danmark, hvor du kan se dit låns nye rente pr. 1. juli.

Vil du at omlægge eller indfri dit lån?
Har du planer om at omlægge eller indfri dit lån, så kan det være en fordel at gøre det ved en refinansiering. Her kan du nemlig indfri til kurs 100. I så fald skal du opsige lånet senest 30. april 2024. 

Du kan dog altid indfri lånet til markedskurs. 

Overvej, om du har det rette lån
Du kan bruge refinansieringen som anledning til at overveje, om du har det rette lån. Hvis du er bekymret for rentestigninger, kan det være tid til at overveje et lån, hvor du kender renten i en længere periodeder. Du kan evt. overveje et lån, der giver dig mere fleksibilitet.

Vil du binde renten længere (fx 3-5 år), så er der flere muligheder du kan overveje, f.eks. Danske Bolig Fri. Eller du kan omlægge til et FlexLån® eller FlexLife® fra Realkredit Danmark .  Se alle lånene her

Det er dog ikke gratis at omlægge et realkreditlån, så du må afgøre, om en låneomlægning er omkostningerne værd. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at se nærmere på dine muligheder.