Del

Kom til valgdebat med Danske Bank

Vi arrangerer ti folketingsvagdebatter og er medarrangør til fire paneldebatter i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget. Læs mere og tilmeld dig her – det er åbent for alle.

Vi afholder 10 folketingsvalgdebatter i vores filialer i henholdsvis Aalborg, Herning, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde, Hillerød, Glostrup, Tårnby og Rønne.

I et samarbejde med en række uddannelsesinstitutioner og studenterforeninger indbyder Danske Bank hertil til debat i forbindelse med det forestående Europaparlamentsvalg. Der vil blive afviklet debatter på Aalborg Universitet sammen med Studentersamfundet, Aarhus Universitet sammen med Konservative Studenter og Frit Forum, Syddansk Universitet (Odense) sammen med Syddanske Studerende.

Det er vigtigt med bred debat forud for afstemninger, der på mange måder påvirker vores hverdag. Deltagerne til debatterne vil kunne møde kandidater fra de opstillede partier og få svar på, hvad de forskellige står for. Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil være forplejning i forbindelse med arrangementerne.

Listen opdateres, når tilmeldingslinket åbner.


Valgdebatter i Danske Bank
Ved kommunalvalget i 2017 arrangerede Danske Bank 20 valgdebatter rundt om i Danmark, hvor i alt ca. 200 kandidater på tværs af de politiske partier deltog. I forbindelse med Europaparlamentsvalget 2019 og Folketingsvalget i 2019 afholder vi henholdsvis tre Europa-Parlamentsvalg-debatter sammen med studenterorganisationer på tre universiteter, og 10 Folketingsvalg-debatter i Danske Bank filialer fordelt over hele landet.

EU-debatter 

 Syddansk Universitet Odense  20. maj kl. 15.30 - 17.00 Tilmeld
 Aalborg Universitet 22. maj kl. 16.30 - 18.00 Tilmeld
 Aarhus Universitet23. maj kl. 16.00 - 18.00 Tilmeld

 

Folketingsvalgdebatter


 Roskilde Afdeling                       28. maj kl. 17.00 - 18.30 Tilmeld
 Glostrup Afdeling 28. maj kl. 17.00 - 18.30 Tilmeld

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.