Flexinvest Fri 

Kompensation og gennemgang af aftaler


Den 1. juli 2017 ændrede vi prisen på investeringsproduktet Flexinvest Fri i forbindelse med implementering af ny lovgivning. Den måde, vi implementerede ændringerne på, betød, at omkostningerne blev for høje i forhold til det forventede afkast for en stor del af bankens kunder med Flexinvest Fri. Siden har vi sat prisen på Flexinvest Fri ned, og alle berørte kunder modtager en kompensation.

I 2019 har størstedelen af kunderne modtaget en tilbagebetaling af det for høje aftalegebyr samt en yderligere kompensation. Vi har d. 27. februar 2020 modtaget det bindende svar fra Skattestyrelsen, hvori det blev afgjort, at en del af kompensationen er skattepligtig. Alle berørte kunder modtager derfor snart et brev med information om, hvor meget der skal indberettes til Skattestyrelsen og hvordan dette skal gøres. 

Derudover er vi i fuld gang med at kontakte alle berørte kunder, hvor vi inviterer til et møde om deres Flexinvest Fri-aftale. På mødet gennemgår vi aftalen og ser på, om der er behov for justeringer. 

Her på siden kan du få svar på spørgsmål om kompensationen og beskatningen, og hvorfor det er vigtigt, at vi gennemgår din aftale sammen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Spørgsmål & svar

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.